Moederkruid

Moederkruid

Omarm je vrouwelijke oerkracht

Na de bevalling

Geboren worden en geboorte geven zijn twee gebeurtenissen in ons leven die een enorme impact hebben. En als er een baby wordt geboren, worden er ook ouders geboren. Je voorbereiden op de bevalling is minstens zo belangrijk als je voorbereiden op de kraamtijd. De eerste week nadat de baby is geboren komt de kraamzorg en kun je rustig wennen aan elkaar en aan je nieuwe rol als ouder. Maar hoe gaat het daarna? Wie kookt er? Doet de boodschappen? Brengt de andere kinderen naar school of de opvang? En nog belangrijker; heb jij ook af en toe tijd om jezelf te douchen, even bij te slapen of te ontspannen? Ik kan je helpen, om je zo goed mogelijk voor te bereiden op deze periode én ik ben post partum doula. Dit betekent dat ik je ondersteun tijdens de eerste 40 dagen na de bevalling, zodat je het niet allemaal alleen hoeft te dragen. Bekijk hier wat ik voor jou kan betekenen.

Ga jij binnenkort bevallen en heb je geen idee hoe je het straks allemaal gaat doen? Ontdek hier hoe ik jou en je gezin kan ondersteunen tijdens de eerste weken na je bevalling.

Na de bevalling heeft het moederlichaam ongeveer 6 weken nodig om te herstellen. Daarnaast kost het minimaal zoveel tijd om te wennen aan je nieuwe rol als moeder. Ook wanneer het niet je eerste kindje is, wordt je toch steeds opnieuw moeder. Hoe beter je in deze eerste weken na je bevalling voor jezelf zorgt, hoe meer profijt je daarvan hebt tijdens de rest van je leven.

Als je een partner hebt is het ook fijn als hij of zij in dit proces betrokken wordt en weet hoe hij/zij jou kan ondersteunen in de eerste 40 dagen na de geboorte.

Postpartum Doula pakket – Voel je gedragen

€1.250,-

  • Gratis kennismakingsgesprek tijdens de zwangerschap
  • Afstemmingsgesprek van 2 uur tijdens het 3e trimester van de zwangerschap
  • Advies bij het maken van een kraamplan
  • 36 uur ondersteuning binnen 6 weken na de bevalling, afgestemd op jullie wensen. Altijd incl. coaching maar kan ook bestaan uit andere taken zoals: eten koken, massages (van de moeder), verzorging andere kids, huishouden etc.
  • Incl. Omarm je moederlijf kruidenthee

Uit te breiden met:

Benkung Belly binding ritueel (€150,-) en/of Rebozo sluitingsritueel (va. €250,-)