Moederkruid

Moederkruid

Omarm je vrouwelijke oerkracht

Voeding

Er komt al zoveel op je af in de eerste 40 dagen na de bevalling en dan is het fijn als je even niet hoeft na te denken over het eten. Ik verzorg daarom voedende vegetarische maaltijden die ondersteunend zijn in jouw herstel na de bevalling.

In de Ayurveda -een indiase gezondheidsleer- is er de gedachte dat de eerste 40 dagen na de bevalling van invloed zijn op de 40 jaar daarna. Als je hier vanuit gaat, dan kun je je vast voorstellen dat het heel belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen in deze periode. Hier horen ook gezonde, voedende maaltijden bij. Wat ik van veel kersverse moeders hoor is dat dit er nou juist vaak bij inschiet.

Ik pas mijn aanbod aan op jouw wensen, maar wat je van mijn maaltijden altijd kunt verwachten is dat ze:

  • ingrediënten bevatten die jouw herstel na de bevalling bevorderen;
  • ondersteunend zijn voor de borstvoeding;
  • 100% vegetarisch zijn;
  • zoveel mogelijk gemaakt zijn met biologische ingrediënten.

Uiteraard houdt ik rekening met eventuele voedselallergieën en intoleranties en is het ook mogelijk om geheel plantaardige maaltijden bij mij te bestellen.

Hier vind je meer informatie over de mogelijkheden.