Moederkruid

Moederkruid

Omarm je vrouwelijke oerkracht

Meer info

Moederkruid heeft een zacht bloempje die je kan helpen om te je te verbinden met je vrouwelijkheid. Het te omarmen vanuit liefde. Het kruid is verbonden met de energie van je hart en je buik en vormt daarmee de basis om te vertrouwen op jouw wonderlijke lichaam.

Moederkruid opent je hart, wat de mogelijkheid biedt om het leven te aanvaarden zoals het is en met overgave jouw opdracht in het leven vorm te geven; je kan meer vanuit liefde leven.

Moederkruid kan de menstruatie reguleren, helpen bij het doorbreken van uitblijvende menstruatie, PMS voorkomen en overgangsklachten verzachten.

Missie

Met Moederkruid zet ik moeder aarde in als bron voor een leven in harmonie. Tijdens de verschillende fases in je leven als vrouw moedig ik je aan om met een nieuwsgierige blik op onderzoek uit te gaan in je eigen lichaam en psyche. Ontdek je ware natuur opnieuw en werk samen met je hormonen. Omarm en verbind je met je vrouwelijke oerkracht. Heb jezelf lief.

Visie

Elke vrouw heeft er recht op om gehoord en ondersteund te worden tijdens de verschillende (overgangs)fases in haar leven. Van meisje naar vrouw tijdens de menarche (eerste menstruatie), haar zwangerschap en overgang naar het moederschap en vervolgens naar wijze oude vrouw (menopauze). Ik zie een wereld waarin elke vrouw de juiste voeding (in de breedste zin van het woord) en (emotionele) ondersteuning ontvangt zodat zij in alle rust en in zachtheid haar nieuwe rol kan innemen en volledig in haar kracht kan staan. Ze kan alle aspecten van zichzelf in liefde omarmen zodat ze haar levensmissie kan leven en wij als vrouwen de wereld kunnen veranderen. In het vrouwenlichaam wordt nieuw leven geboren dus het is belangrijk dat we ons lichaam kennen en in verbinding en harmonie met haar leven.

Wil je meer weten over het gezicht achter Moederkruid? Lees hier mijn verhaal.