Moederkruid

Moederkruid

Omarm je vrouwelijke oerkracht

Menstruatie / ovulatie cyclus

Zie jij altijd op tegen jouw menstruatie week? Zou je hier graag minder last van willen hebben én het meer willen omarmen? Dan ben je bij mij op het juiste adres!

In mijn ogen hebben wij vrouwen een grote kracht tot onze beschikking: onze cyclus. Ik heb gemerkt dat hoe meer ik mijn leven afstem op dit ritme, hoe meer ik in mijn eigen flow kom, ik me gelukkiger voel en erin kan rusten.

Ik heb 6 jaar geen menstruatie gehad nadat ik gestopt was met de pil en ik ben zoooo blij dat ik dit weer terug heb. Ik omarm mijn cyclus volledig -hoewel dat ook niet altijd zonder slag of stoot gaat- en dit werkt in mijn voordeel.

Hoe ik dit heb gedaan? Hier lees je er meer over.

Wil jij ook leren hoe jij je meer kunt afstemmen op jouw cyclus? Ik kan je daarbij helpen. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Ook stel ik verschillende soorten biologische kruidenthee samen die jouw lichaam en natuurlijke cyclus ondersteunen:

De omarm je vrouwelijke oerkracht kruidenthee bevat verschillende kruiden die je hormoonstelsel in balans brengen en houden.

De omarm je menstruatie kruidenthee is fijn wanneer je menstrueert en de dagen ervoor, omdat het kan helpen tegen PMS en ontkrampend werkt op je buikgebied.

De omarm je wilde natuur kruidenthee ondersteunt jouw lichaam wanneer je menstruatie uitblijft.

Ook stel ik persoonlijke blends samen, die speciaal zijn afgestemd op wat jij nodig hebt. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.