Moederkruid

Moederkruid

Omarm je vrouwelijke oerkracht

Voeding

Het was heerlijk! Zelfs de kinderen (oudste 2) hebben gesmuld van de pesto, nadat hun eerst reactie was: “ieuw dat groene lust ik niet”. Dat er brandnetels in zaten maakt het helemaal spannend natuurlijk ­čśë Fenna

Er komt al zoveel op je af in de eerste 40 dagen na de bevalling en dan is het fijn als je even niet hoeft na te denken over het eten. Ik verzorg daarom voedende vegetarische maaltijden die ondersteunend zijn in jouw herstel na de bevalling.

In de Ayurveda -een indiase gezondheidsleer- is er de gedachte dat de eerste 40 dagen na de bevalling van invloed zijn op de 40 jaar daarna. Als je hier vanuit gaat, dan kun je je vast voorstellen dat het heel belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen in deze periode. Hier horen ook gezonde, voedende maaltijden bij. Wat ik van veel kersverse moeders hoor is dat dit er nou juist vaak bij inschiet.

Ik pas mijn aanbod aan op jouw wensen, maar wat je van mijn maaltijden altijd kunt verwachten is dat ze:

  • ingredi├źnten bevatten die jouw herstel na de bevalling bevorderen;
  • ondersteunend zijn voor de borstvoeding;
  • 100% vegetarisch zijn;
  • zoveel mogelijk gemaakt zijn met biologische ingredi├źnten.

Ook maak ik steeds meer gebruik van inheemse kruiden in de maaltijden, zoals brandnetels en paardenbloem.

Uiteraard houdt ik rekening met eventuele voedselallergie├źn en intoleranties en is het ook mogelijk om geheel plantaardige maaltijden bij mij te bestellen.

 

De maaltijd was super lekker, precies wat ik lekker vind en wat ik nodig had. Had na bevalling door o.a. ziekenhuisopname niet echt meer lekker gegeten. Knapte er ook echt van op en zal niet vergeten hoe fijn het is als iemand zo lekker voor je kookt tijdens de kraamtijd. – Isolde