Moederkruid

Moederkruid

Omarm je vrouwelijke oerkracht

Workshop: voorbereid de kraamtijd in

De geboorte van een kindje is als het openmaken van een pakje waar je maandenlang nieuwsgierig naar bent geweest, maar dan blijkt de inhoud spannender, volmaakter en mooier te zijn dan je ooit had gedroomd.

Er is veel informatie te vinden over zwanger zijn en bevallen. De eerste week na de bevalling komt de kraamzorg. En dan?

In de kraamperiode, welke 6 weken duurt, word je overvallen door verschillende mensen, adviezen, en de dingen die ‘moeten’. Hoe fijn zou het zijn als je hierop bent voorbereid en weet wat er allemaal mogelijk is? Het is jullie kraamtijd, dus jullie mogen hierin de regie nemen en de keuzes maken die voor jullie passen.

Om je te kunnen laten terugkijken op een fantastische kraamtijd, nodigen wij jullie uit voor onze workshop, voorbereid de kraamtijd in. Je kan deze bijzondere tijd immers niet meer over doen.

Door deze workshop kom je samen met je partner sterker in je schoenen te staan tijdens het begin van het ouderschap. Een goed begin is het halve werk. Wij maken jullie bewust van alle mogelijkheden die je hebt tijdens de kraamweken.

Bewustwording in alle keuzes die je hebt, is belangrijk in deze periode.
Als je weet welke keuzes er zijn en wat je mag verwachten, wordt het een bijzondere kraamtijd waar je liefdevol op terug kan kijken. Laat je meenemen in de wondere wereld van de kraamtijd.

Voor wie:
Vrouwen en haar partner die een kindje verwachten.

Wanneer:
Maandag 5 oktober van 19.30 tm 21.30 uur

Zijn bovenstaande data al geweest? Neem dan contact met mij op en ik houd je op de hoogte van nieuwe data OF je kunt deze workshop privé aanvragen en we komen bij jou aan huis (kosten zijn dan €75,-)

Waar:
Soulstore Hand-Picked, Fnidsen 54, Alkmaar.

Kosten:
€30,- per stel (incl. kruidenthee van Moederkruid met wat lekkers en een goodiebag t.w.v. €20,-).

Na betaling is je aanmelding bevestigd.

Opgeven of vragen?
Stuur een e-mail naar susanbroersen@hotmail.com of neem contact met mij op.

Warme groetjes Susan (Moederkruid) en Lenneke (kraamzorg-natuurlijk)

Links: Lenneke Rechts: Susan

De workshop van Susan en Lenneke raden wij echt aan als je in verwachting bent. Wat een enthousiaste en deskundige meiden! Wij waren dat van ons eerste kindje en de workshop heeft ons inzichten en handvatten gegeven die ons geholpen hebben de kraamtijd te beleven zoals wij dat voor ogen hadden. Wat ons vooral bijbleef is dat zij aangaven dat wij zelf de keuzes kunnen maken. Er is een risico dat je door alles overweldigd wordt en je dan alles over je heen laat komen. Natuurlijk is dat niet verkeerd als dat maar een bewuste keuze is. Zo kun je ervoor zorgen dat deze bijzondere tijd (en dat is het echt) zoveel mogelijk is hoe jij het voor ogen hebt en je er maximaal van kunt genieten. Wij raden ook zeker aan om samen te gaan. Het is naast informatief ook leuk om de andere stellen te spreken, je wordt goed verzorgd en Susan en Lenneke kunnen het heel prettig vertellen. Kortom een echte aanrader!‘ – Bram en Melissa –

Hoi Susan en Lenneke,
Bedankt voor de interessante workshop die we bij jullie hebben mogen volgen. Jullie hebben ons deze avond verrijkt met kennis en hebben ons verschillende zienswijze laten zien over keuzes voor, tijdens en na de bevalling. Deze avond heeft ons erg geholpen en bijgedragen aan een fijne bevalling. Onwijs bedankt! Groetjes, Monica & Pim