Moederkruid

Moederkruid

Omarm je vrouwelijke oerkracht

Dag mooie zwangere vrouw

Ik hoop dat je tot nu toe een fijne zwangerschap hebt en geniet van het nieuwe leven in jouw buik. Ik ben vereerd om jou op deze pagina te ontvangen. Omdat je de QR code hebt gescand op de prachtige kalender van JETPAQ, heb ik voor jou een speciale aanbieding: bij bestelling van een zak Omarm je moederlijf kruidenthee krijg je van mij een zakje post partum yoni stoomkruiden cadeau, goed voor 2 stoomsessies en dat voor €9,50 in plaats van €15,- (excl. verzendkosten).

Op deze pagina vind je meer informatie over hoe en waarom je een vaginaal stoombad doet en kun je via de button laten weten dat je gebruik wilt maken van deze actie.

Na je bevalling heb je een wond in je baarmoeder, de plek waar de placenta zat. Hierdoor kan je tot nog ongeveer 6 weken na de bevalling bloed verliezen. Om deze wond te helpen helen is het belangrijk om veel rust te nemen. Daarbij kan je het helingsproces een handje helpen door een vaginaal kruidenstoombad te nemen. Ik heb speciaal voor pas bevallen moeders een mix samengesteld van lokale, biologische kruiden die hierbij helpen. De warmte en helende werking van de kruiden dampen via je vagina naar binnen en dit geeft een heel prettig ontspannen gevoel. Je wordt van binnenuit verwarmd.

Benodigdheden:
– een pan om de kruiden in de koken
– Post partum yoni stoomkruiden van Moederkruid
– een aardewerken of metalen kom
– eventueel een yoni stoom kruk/baarkruk of po-stoel
– warme dekens die je om je heen kunt wikkelen
– warme sokken

Voorbereiding:
Breng een pan met 3el post partum yoni stoom kruiden aan de kook in ruim water, laat 15min. afkoelen. Giet water met kruiden in een aardewerken of metalen kom en ga erboven hangen zodat de stoom via je vagina naar binnen kan. 

Op de middelste foto hierboven zie je een kraamvrouw zitten op een speciaal yoni stoom krukje. Je kunt ook een baarkruk of po-stoel gebruiken. Mocht je deze niet hebben dan kun je de kom met kruiden in je toilet zetten of op de grond en erboven gaan hangen zoals op de foto hieronder. Leg iets zachts onder je knieën zodat je daar geen pijn in krijgt en wikkel een warme deken om je heupen en benen. Uiteraard is je onderlijf ontbloot als je boven de warme kruiden gaat hangen. Tip: zorg dat het warm is in de kamer en trek ook warme sokken aan. Woon je binnen een straal van 20km van Warmenhuizen (Noord-Holland), dan kun je bij mij ook een yoni stoom sessie boeken die ik bij jou aan huis kom verzorgen. Hier vind je meer informatie over mij en de kruiden.

Vul het formulier hieronder in om gebruik te maken van de aanbieding. Vermeld je adres en telefoonnummer zodat ik de kruiden naar je kan verzenden en een tikkie kan sturen. Bedankt!